top of page

Telefon - 0156-138 47

Email - info@finafisken.se

Besöksadress - Fiskargatan 12, Trosa

KONSERTHELG PÅ FISKEN!

Atmosfär som får er att rysa, röster som får er att tappa hakan och rytmer som gör det omöjligt att stå still. Det här är sommarens höjdpunkt i Trosa! 

peg parnevik

Fredagen 26 juli

måns Zelmerlöw

medina

Lördagen 27 juli

sabina ddumba

molly hammar

Vi minns hur trädgården kokade under förra årets sommarkonserter när Linnea Henriksson och Danny Saucedo bjöd på skönsång och ös från scenen. Vi minns också den overkliga feststämningen som fyllde Trosa när vår DJ förvandlade publikhavet till dansgolv och den redan euforiska atmosfären fullkomligen exploderade.

Konserthelgen på Fina Fisken har under åren utvecklats och vi är i år otroliga stolta att presentera totalt FEM stycken liveframträdanden från folkkära och talangfulla svenska artister och musiker.   

 

 

Måns Zelmerlöv (26/7)

Måns Zelmerlöw inleder 2024 i studion där han jobbar på nya låtar för att senare under våren släppa ny musik. Måns fortsätter imponera med sina enastående prestationer och musik. Med över 340 miljoner streams och otaliga platinautmärkelser råder det inga tvivel om att han är en av vår tids mest älskade artister! Vi kan lugnt säga att detta kommer bli en mumsig inledning på konserthelgen. 

Medina (26/7)

Succéduon Medina var 00-talets mest älskade hiphopduo som skapade en helt egen musikgenre, Haffla Music. Med över 250 miljoner samlade streams och hitlåtar som ”Miss Decibel”, ”Där palmerna bor” och ”In i dimman” i bagaget åker artistduon ut på en omfattande Sverige-turné under 2024. De stannar på Fina Fisken för att under premiärkvällen leda oss genom konserthelgens första fest-klimax!

läs om artisterna

Sabina Ddumba (27/7)

Sabina är fostrad i Tensta Gospel Choir. Gospeln har även lyst igenom i den melodiska soulpop som gav henne sitt stora genombrott 2014 med debutsingel ”Scarred for Life” samt efterföljande hits som ”Not Too Young” och ”Effortless”. 2015 vann hon en Grammis för Årets nykomling och gav året därpå ut sitt första album ”Homeward Bound”. Fick 2017 ett ännu bredare folkligt genomslag med sin medverkan i Så mycket bättre, mycket tack vare tolkningen av Uno Svenningssons ”Vågorna”. 2021 släpptes Sabinas andra album ”The Forgotten Ones”.

Molly Hammar (27/7)

Med releasen av den kritikerrosade EP:n ’Sex’ 2018 hittade Molly Hammar hem på riktigt rent musikaliskt. Att sjunga om kvinnlig sexualitet ur ett väldigt personligt perspektiv förlöste Mollys kreativt och hjälpte henne bygga en fanbase av unga kvinnor som kunde relatera till hennes budskap.

 

Utanför Sveriges gränser tog inte minst den brittiska musikscenen Molly till sitt hjärta. Där varenda singelsläpp spelades på engelska stationer som BBC Radio 2 och BBC Radio 1xtra. Kärleken från britterna ledde till flera liveframträdanden i London.

I början av 2020 sålde Molly ut sina två första egna headlinekonserter och prisades samma år med en Rockbjörn för Årets Genombrott.

Under första halvan av 2021 släppte Molly sin andra EP “God is lonely too”. Och därefter gav hon sig ut på en sommarturné med spelningar på bland annat Lollapalooza. Följt av en medverkade i 2022 års upplaga av Så Mycket Bättre under hösten. Våren 2023 släppte Molly låten "All my friends" och begav sig ut på en succéartad Sverigeturné med samma namn. Turnén övergick till en sommarturné med stopp på några av Sveriges största scener, däribland Lollapalooza i Stockholm. 

Nu är Molly aktuell med nya singeln "I fönstret på andra sidan gatan".

Peg Parnevik (27/7)

Under 2023 tog Peg klivet ut på de stora scenerna och landade i sin artistiska profil. Under förra sommaren spelade hon bland annat på Lollapalooza i Stockholm och turnerade över hela Sverige. Men Peg gör så mycket mer än att stå på scenen och hennes textförfattande sträcker sig utanför den egna musiken. Nyligen släpptes låten ”Julibarn” med Newkid och Naod där Peg är en av låtskrivarna. Sedan debuten 2016 har Peg Parnevik kammat hem både en Grammisnominering och P3 Guld-pris och hennes musik har streamats flera hundra miljoner gånger.

 

Med full fokus på musiken, låtskrivandet och framför allt liveshowen vill nu Peg visa vem hon är, en gång för alla. För att citera henne själv ”Kom till ett gig så ska jag visa er vad jag går för. 

Dessa kvällar behöver man biljett för att komma till oss och det finns olika typer av biljetter. Dels till de olika dagarna men även till olika delar av konsertområdet och om det inkluderas middag eller ej. Se nedan:

biljetter & info

Fredagen den 26 juli

Konsertbiljett - 495 kr

Konsertbiljett VIP (tillträde till Trädgårdsbaren) - 895 kr

Konsertbiljett med middagspaket (17:00) -  1.395 kr

Konsertbiljett med middagspaket (21:00) -  1.595 kr

Lördagen den 27 juli

Konsertbiljett - 595 kr

Konsertbiljett VIP (tillträde till Trädgårdsbaren) - 995 kr

Konsertbiljett med middagspaket (17:00) -  1.495 kr

Konsertbiljett med middagspaket (21:00) -  1.695 kr

Kom båda kvällarna & se
alla fem konserter!

Tvådagarsbiljett (entré båda dagarna) - 975 kr

Dessa kvällar måste man vara över 18 år för att gästa oss.

Middagspaketet:

I middagspaketet ingår en trerätters middag (ej dryck).

Bokar ni kl. 17:00 har ni bordet fram till kl. 19:30 och exklusiv tillgång till Fina Fiskens Trädgårdsbar under hela kvällen. Bokar ni bordet till kl. 21:00 har ni middagsbordet resterande del av kvällen.

 

Meny i middagspaketet:

Lättgravad gös med fläder serveras med sotad gurka, vindruva, dill, picklad kålrabbi och lättrökt crème fraiche.

           

Halstrad rödingfilé med grillad spetskål, vit bönpuré smaksatt med miso, musselsås, sojagravad regnbågsrom och grönt äpple.

           

Jordgubbar med krossade drömmar, flädercoulis, mynta och vaniljglass.

boendetips!

Gör besöket i Trosa till en lyxig weekend. Vår bästa granne Bomans Hotell har satt ihop ett fantastiskt boendepaket anpassat för helgens alla konserter!

Boka på www.bomans.se

26 & 27 juli

missli.jpg
fina fisken-105.jpg
missli8.jpg
fina fisken-87.jpg
bottom of page