top of page


bubbel på fisken!
Följ med på en smakresa
med spännande mat- & dryckeskombinationer.
Champagne, Prosecco, Cava eller Crémant? Oavsett ursprung så är mousserande vin, som gjorts enligt den traditionella metoden, en dryck fylld av bubblor & spännande smakvariationer. Att tillverka bubbel med stor smak, balanserad syra & mjuk mousse är en process som oftast sträcker sig över minst 3 år. Genom lång lagring på sin jästfällning utvecklas smakerna i vinet & beroende på druvsort, ursprung & årgång vandrar smakerna vidare på sin egna väg.
Vi startar kl. 18.00 med en miniprovning för att väcka smaklökarna & lära sig mer om den mångsidiga drycken. Följ sedan med på en smakresa bestående av en fem rätters meny där vi vill överraska Er med spännande mat- & dryckeskombinationer.
Pris per person (mat och vin) - 1795 kr.





12 maj



bottom of page