top of page

sommarkonsert med linnea henriksson & danny saucedo!

I år blir det dubbla konserter på hamnplan & i Ankarparken utanför Fina Fisken!

Vi minns hur trädgården kokade under förra årets sommarkonsert när Timbuktu & DAMN! ägde scenen på hamnplan. Vi minns också den overkliga feststämningen som fyllde Trosa när vår DJ förvandlade publikhavet till dansgolv och vi dansade oss svettiga in i natten.

Inte trodde vi då att denna lördag sista helgen i juli någonsin skulle kunna bli fetare. Men nu kan vi stolt presentera årets artist-ER!

 

Linnea Henriksson inleder kvällen och kliver på scenen runt kl. 21:00. Linnea är en av Sveriges bästa liveartister och skapar kemi med publiken vart hon än uppträder. Vi ser otroligt mycket framemot att hon ska komma till oss och bjuda på show!

Efter Linnea gör vi oss redo för Danny Saucedo. Att Danny kommer till Trosa och till oss på Fina Fisken gör att vi måste nypa oss i armen. Danny har under sin långa karriär befäst sig som en av våra mest folkkära artister. Missa inte denna chans att få se hans scenkonst i den intimaste av inramningar!


Denna kväll behöver man en biljett för att komma till oss och det finns två olika typer av biljetter. Entrébiljett som ger tillträde till konsertområdet eller biljett med middagspaket. I biljetten med middagspaket ingår även tillträde till trädgården på Fina Fisken. Konsertområdet och Fina Fisken öppnar kl. 17:00.

 

 Köp er biljett och säkra upp er plats redan nu eller varför inte ge bort det som present till någon som gillar att dansa. Biljetten skickas elektroniskt i PDF och kan skrivas ut och ges bort (den är ej knuten till personen som bokat).

Denna kväll måste man vara över 18 år för att gästa oss.

Entrébiljett - 595 kr per person

Middagspaket - 1495 kr per person

(OBS! Två olika sittningar till middagen 17:00 eller 21:00)

 

I middagspaketet ingår en trerätters middag (ej dryck). Bokar ni 17:00 har ni bordet fram till 19:30 och exklusiv tillgång till Fina Fiskens trädgård under hela kvällen. Bokar ni bordet till 21:00 har ni bordet resterande del av kvällen.

 

Meny i middagspaketet:

Lättrökt & gravad torskrygg serveras med ärtcreme, picklad grön tomat, jalapeño, libbsticksmajonnäs & krispig potatis.

           

Ugnsbakad röding serveras med potatiskaka, fänkål & gurka samt forellromsås med gräslök & dill.

           

Crème brûlée serveras med rabarberkompott

letar ni boende?

Bomans hotell ligger vägg i vägg med Fina Fisken. Boka hotellrum på ett av Sveriges mysigaste boutiquehotell och få konsertbiljetten med i paketet.  Detta bokas direkt via deras hemsida www.bomans.se

transport till & från konserten

För att locka så många som möjligt till Trosa denna helg så har vi ett samarbete med Åkerbergs Trafik som tar er både till dansen och hem efteråt enligt nedan:

Från Liljeholmen till Trosa - www.trosabussen.se

Från Fina Fisken till Nyköping Resecentrum - Avgångstid kl. 01:30

Från Fina Fisken till Södertälje Centrum - Avgångstid kl. 01:30

Från Fina Fisken till Liljeholmen - Avgångstid kl. 01:30


Arrangemanget genomförs i samarbete med Å. Bergdahl Fastigheter AB.

missli.jpg
fina fisken-105.jpg
missli8.jpg
fina fisken-87.jpg

29 juli

bottom of page