top of page

evenemangs-
kalender 2023

Italian Take Over - 26 maj

Viva Italia! Denna kväll firar vi vår kärlek till det italienska köket och vinet. Dario Pennino från Marchesi Mazzei kommer på besök. Häng med på en helkväll med fantastiska viner och god stämning. 

mer info & bokning!

Midsommarafton - 23 juni

Fira midsommar med oss på Fina Fisken! Den traditionella grillbuffén tar åter plats i trägården & vi avslutar givetvis med jordgubbstårta.

mer info & bokning!

Dansbandskväll - 28 juli

Lasse-Stefanz återvänder efter förra årets dundersuccé! Dansa in i natten till Sveriges mest populära dansband i optimal sommaratmosfär.

mer info & bokning!

Trädgårdskonserter - 29 juli

I år slår vi på stora trumman och arrangerar två konserter samma kväll. Vi är ärade och supertaggade att få välkomna Linnea Henriksson och Danny Saucedo! Efter konserterna blir dans och fest med DJ från scenen in i natten. Denna kväll vill ni inte missa! 

mer info & bokning!

Skaldjurskvällar - 25 & 26 augusti

Missa inte årets skaldjursfest på Fina Fisken. En fullspäckad sommaravslutning, goda drycker, ljuv livemusik & skaldjur, skaldjur och åter skaldjur! 

mer info & bokning!

Viltafton - 20 oktober

Följ med på en smakresa genom de sörmländska skogarna. Vi plockar in det vilda som lever där till köket på Fina Fisken och vidare till er på tallriken! 

mer info & bokning!

Havets Julmiddag - start 30 november

Julen på Fina Fisken firas med klassiska julsmaker i en middagsmeny med sex serveringar. På lördagar och söndagar har vi även en lunchsittning med tre serveringar. Bokningen startar 1 september.

Telefon - 0156-138 47

Email - info@finafisken.se

Besöksadress - Fiskargatan 12, Trosa

Säsongspremiär fredagen den 31 mars!

 

Fredagar 17:00-21:00

Lördagar 12:00-21:00

Söndagar 12:00-15:00

Öppettider vår 2023

Boka Bord

bottom of page